Vi söker banchef

Publicerat: 2024-08-09 07:00

Join the team😊

Falköpings Golfklubb söker Banchef

Falköpings Golfklubb är en 27-hålsanläggning med ca 1300 medlemmar. Vi har ett driftsbolag som sköter banan och en förening som sköter den idrottsliga verksamheten. Vi har genomgått och diplomerats i Vision 50/50 och genomgår just nu ”Bättre spelupplevelse för alla” vilket har resulterat i en helt ny masterplan för banan som inom de närmsta åren kommer att verkställas. Falköpings Golfklubb är en välmående klubb med god ekonomi.

 

Då vår nuvarande banchef har valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi Dig som har erfarenhet av golfbaneskötsel i en arbetsledande ställning.

Du har förmågan att leda och entusiasmera personal samt god samarbetsförmåga både vad gäller övrig personal, ideella, styrelse samt restaurang. Teamkänslan är viktig för oss. Du bör också ha god förmåga att planera och strukturera arbeten.

Ditt uppdrag blir att ansvara för skötsel och utveckling av våra banor, övningsområden samt maskinpark inom ramen för verksamhetsplan och budget. Du kommer också planera och föreslå kommande investeringar för styrelse/klubbchef.

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning. Vi följer gällande kollektivavtal. Körkort klass B samt sprutcertifikat krävs. Att du spelar golf och har ett bra öga för spelet är meriterande. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ytterligare information eller frågor: Helen Sveder, klubbchef 0515-31270 el 070-1109124

Välkommen att skicka din ansökan inkl CV, eventella löneanspråk samt referenser till klubbchef Helen Sveder på helen@falkopingsgk.com.

Vi kommer hålla intervjuer löpande.