Är du vår nya klubbchef?

Publicerat: 2024-09-28 14:01

Vill du vara med i ett team och utveckla en 27-hålsanläggning i vacker parkmiljö? Då kanske detta är något för dig. Läs mer här.

Är du Falköpings GK:s blivande klubbchef?

Falköpings golfklubb är en 27-håls bana i lätt kuperad parkmiljö, vackert belägen vid Berga egendom ca 10 km norr om Falköping. Banan passar alla kategorier spelare i en välkomnade miljö, där strävan alltid är en bättre spelupplevelse för alla! Falköpings golfklubb är kommunens största idrottsförening och har ca 1400 medlemmar, klubben är mycket uppskattad både bland medlemmar och gäster. Vi har höga ambitioner i vårt arbete för att föra klubben in i framtiden. Vi söker nu en klubbchef som är lyhörd i sitt ledarskap och som har ett starkt driv att ta verksamheten till en än högre nivå.

 

Arbetsuppgifter
Som klubbchef har du ansvaret att leda och strukturera verksamheten inom golfklubben. Verksamheten består av drift och förvaltning av golfbanor, restaurangverksamhet, och administrativa uppgifter. Du ansvarar också för samtlig personal och den ekonomiska redovisningen samt marknadsföring, inköp och försäljning. Du blir klubbens ansikte utåt i kontakten med medlemmar, gäster, leverantörer och sponsorer. Till din hjälp att driva verksamheten har du engagerade medarbetare, ideella krafter samt en engagerad styrelse. Uppdraget innebär också att utveckla goda relationer med det lokala näringslivet.

 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet från ledande roller i verksamheter med personalansvar, dessutom vill vi att du har erfarenhet av ekonomisk redovisning och analys. Du har också arbetat med leverantörsavtal, uppföljning och kundrelationer. Vi vill att du har god förståelse för kombinationen av förening och affärsdrivande bolag, därav är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledande befattning inom föreningslivet. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av besöksnäring, projektledning och golf.

 

Egenskaper
Du är en trygg och naturlig ledare som samtidigt är en tydlig arbetsgivare. Du inspirerar och entusiasmerar medarbetare, medlemmar och ideella i ditt dagliga arbete. Som kommunikatör är du en mästare på att skapa förtroendefulla relationer i alla led. Du är analytisk och har lätt för att se helheter, möjligheter och samband i verksamheten. Som klubbchef är du tydligt målinriktad och lägger fokus på resultatet. Du kommer vara involverad i alla klubbens beslut, vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper!

 

Anställning
Tjänsten omfattar heltidstjänst, beroende på säsongsvariationer kommer tjänsten att omfattas av årsarbetstid. Anställningen inleds med provanställning 6 månader och löper därefter tills vidare. Sista ansökningsdag 2024-11-15, intervjuer sker löpande. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta Styrelseordförande Olof Darius på telefon 0705-58 01 76 alt. olof.darius@vgt.se

Ansökningar ska gå till olof.darius@vgt.se